Tillbaka

Jag är tillbaka från min bloggpaus nu och har bestämt mig hur jag ska göra med bloggandet. Har förlorat några läsare och det förstår jag. Men tack till er som fortfarande är kvar. 

Jag har tappat fotointresset lite och fotar inte så himla seriöst just nu. Tycker det är skit synd eftersom jag älskar att fota men så är det bara. Eftersom jag inte fotar så mycket för stunden så har jag funderat lite och kom fram till att det är ganska jobbigt att ha en fotoblogg när inspirationen är noll. Därför har jag startat en blogg på devote nu som jag kommer använda, den kommer vara mera personlig. Detta är bara tills fotointresset kommer tillbaka så jag kommer fortfarande ha kvar denna bloggen. Kommer antagligen lägga upp några bilder här ibland och isåfall skriver jag det på personliga bloggen. Jag hoppas verkligen att ni fortfarande vill läsa fastän jag byter blogg för en stund.
 
Nya bloggen heter: www.nosebleed.devote.se

Bloggpaus

Hej på er. Jag ber om förlåtelse för att jag inte bloggat på länge, har inte haft någon inspiration överhuvudtaget. Har nu bestämt mig för att ta en liten bloggpaus tills den 12 december. Jag har en liten tanke angående mitt bloggande och vet inte riktigt hur jag gör med saken så därför tänker jag fundera på det tills 12 december. Jag kanske kommer tillbaka tidigare än det om jag tänkt ut hur jag ska göra. 
Jag kan iallafall säga att jag inte ska sluta blogga, så ni får jätte gärna stanna kvar här. 
Vi hörs när vi hörs. 

Welcome December

Första december idag då. Lillajul är det ju också, har inte "firat" på något sätt egentligen. Men iallfall, Glad Lillajul på er.

Svar på kommentar

Tänkte ta och svara på kommentaren här eftersom "nyfiken" varken hade lämnat email eller webbadress.
Jag borde kanske sätta in en länk i menyn så att man kan läsa om min kamerautrustning. 
Jag använder en Nikon D3000.